Month: July 2008

A little update

-post kali ni dalam BM je

-Pagi tadi pegi ikut lawatan under mechatronics society,lawatan ke CAIRO (Centre of Artificial Intelligence and Robotics) kat UTM KL.

-Lawatan ke CAIRO tu memang tak merugikan, since banyak benda baru yang aku dapat pelajari.

-Briefing drpd Prof. Marzuki memang menarik perhatian aku.

-Aku bertambah minat nak belajar pasal neural network & fuzzy logic.Rasanya dua2 pengetahuan ni amat penting buat student yang belajar dalam bidang mechatronic ataupun computer engineering. A very useful knowledge to solve many problems.

-So sekarang ni tgh nak baca bleach baru kat onemanga.com dengan nizam. Aku and nizam baru je abis klas ganti EMS.Sambil2 tu nak sambung baca Hunter X Hunter.hehe.Gila manga!

-Lepas ni nak gi bilik kroul & mahader since kita org dah lama tak dgr kabar si kroul yang dengar kabarnya tgh demam.

-And nak bincangkan pasal gerai yang kita org nak wat time coming CONVEST ni.Tunggu k.. Banyak produk yang menarik akan menanti korang suma. 

-Ok lah. Setakat ni je dulu.