Month: October 2008

Beraya gik before final exam..

Well, my first final exam’s paper will be on 1st Nov. Last night sempat lagik pegi makan2 rah PWTC..Sik pat nak cerita panjang..So just baca blog Zen..Everything dah di explain sia. Anyway,malam tadik nang best!! Thanx to Zen,Rosely,Mader,& Krol. Rasa kedak balit ke Swak jap mlm tdk.eheh.

Advertisements

Kepala pusing..

Aku gk rasa angker+bingung lekak balit dari luar tek..Kesahnya camtok..Farah mintak tolong ngambik nya dari setesen pekeliling. Nya baruk balit dari kuantan. Nya sampe lam kul 10.30 pm.. Ya lah aku ngembak rosli & zen skali. Jalan pegi pekeliling ya ok jak..tapi time mok balit uia ya, nang pening palak eh. Yalah celupar mulut aku madah dah besa jalan rah wangsa maju ya…Hmm..skali nangga berpusing2 jalan kmk org sia..kedak sesat lam hutan jak. Ya lah leka berkaul lam keta…pelik eh jalan ya tek..jalan rah carrefour wangsa maju..jalan sia nang sunyik eh malam2..tgh mlm lah..maka jalan ya dah besa aku lamak tk..sik nemu gk jalan tmbus ke lebuhraya mrr2..tapi bak kata zen tek, nya baruk ngecek lam google earth, nang kmk org berpusing tmpt yg sama..huhu..kebingungan tek..neway..mok ucapkan makseh ngn farah tek..belanja makan rah kubo..syukur sik kenak tahan pak guard msuk aher tek..

Debah tok gambar google earth nok aku dpt dr zen tek..tenang kit dah rsa aku nektok..ehehe..

***sigek gk..kali aku netak restoran barakath noor eh..2 kali kmk org lalu restoran ya….sik aku mok tetak sebarang gk..

3 Simple Steps to get your loan.

Unlike a long procedure of getting loan in an old way, nowadays loan can be easily applied through internet online application. There are so many choices on the internet, lots of companies offer a great and fast deal to help you to get the loan. Some companies, only need 3 simple steps for you to get a money in a short period. Sometimes, unexpected situation might happen to us. We might be short in cash for an important matter, or we need a cash immediately for any reasons it might be. Applying a loan from a loan shark or from a bank will not give you a good solution for this.Thus, applying loan online with an established company can be a good help for you.

cash advance loan

Hero wayang

Lately, sejak bulan pose ari tuh, ak start layan lagu saerah ni..salah satu sbb nye aku suke lirik lagu nih..no offense bg sesape yang tak lyn lagu2 melayu..neway irama lgu ni pn catchy gak..Layan!!

HERO WAYANG nyanyian Siti Sairah

Penampilan Khas:
Damian VE, Cham VE, Shah VE & Dali Ahli Fiqir

Malam memang sepi
Apa guna menangis
Barang sudah jadi
Apa guna menangis

Esok ada lagi
Apa guna menangis
Nasib tukar ganti
Apa guna menangis

ver 1
Ramai yang tahu
Ramai yang faham
Tapi tak ramai sanggup mengerti

Ramai yang tunjuk
Ramai yang ajar
Tapi tak ramai yang  mendengar

ver 2
Ramai yang datang
Ramai yang pesan
Tapi tak ramai yang sanggup membantu
Akhirnya tinggal
Kita sendiri

korus:
Malam bawa pagi
Apa guna menangis
Kasih datang pergi
Apa guna menangis

Esok ada hari
Apa guna menangis
Boleh jumpa lagi
Apa guna (kau) menangis

ver 1

Ramai yang tahu
Ramai yang faham
Tapi tak ramai sanggup mengerti

Aku di sitok..

Setelah beberapa jam keboringan aku rah lam klas rah engin tdk sik molah apa, and datang tuto jap ngmbbik soalan quiz, at last aku end up makan rah tempat aku slalu makan.

Segal wireless rah uia tok nang laju, ya lah aku bukak balit laptop rah cafe tok.Si rosely pun sama. Maka baruk jak online lam kelas tadik..Ish..Internet bagai isik ngn kuku. Nak kah bagus mun aku dgn buku2 pelajaran aku nok lain kedak ya juak.eheh. Neway, tgh2 mkn nasik goreng daging merah tek, ya lah kmk 2 rosely dgr abg nok tukang masak ya neriak “mee goreng!”. lekak sikda respon eh, ya nya melembut soranya “~mee go~reng~”. Baruk ada sorang sister ya respon.Terus tetak kmk 2 rosely..eheh. Cali bah.. Ok lah… Mok offline lok. Malam tok ada last klas utk swimming skills 1 utk sem tok.